luni, 14 ianuarie 2013

Conceptul de sanatate 4 pasi


Sănătatea este unul dintre cele mai valoroase daruri oferite de către natură omului încă din primele clipe de viaţă. Din păcate, mulți dintre noi nu prețuiesc acest dar fără a conştientiza consecinţele care vor urma în momentul degradării stării de sănătate. Involuntar, ne degradăm singuri starea de sănătate, iar în momentul în care resimţim consecinţele adverse ale acţiunilor noastre suntem nevoiţi să luăm măsuri rapide şi costisitoare pentru a ne recâstiga ceea ce am pierdut cu ușurință. Factorii nocivi care duc la accentuarea problemelor de sănătate sunt astăzi reprezentaţi de condiţiile de trai: poluarea intensă a mediului ambiant, catastrofele tehnogene, radiaţiile, alimentaţia nesănătoasă.

Aflați în fața unor probleme de sănătate, ne punem toată speranţa în ultimele realizări ale medicinei. Dar nici o realizare a medicinei n-o să ne recupereze sănătatea sută la sută până nu vom conștientiza că trebuie să avem grijă de ea și s-o menținem în mod rațional.
Toți suntem conștienți de faptul că menținerea și îmbunătățirea permanentă a sănătatii noastre este imposibilă fără un mod de viaţă sănătos. Deprinderea cultului sănătăţii poate fi un proces plăcut şi creativ în acelaşi timp. Însănătoşindu-ne organismul, devenim persoane dezvoltate armonios, învăţând să convieţuim în pace cu noi înşine şi cu lumea înconjurătoare.
Specialiştii în domeniul alimentaţiei sănătoase şi modului sănătos de viaţă sunt de acord în următoarea privinţă: există câţiva factori care joacă un rol determinant în menţinerea sănătăţii. Şi aceşti factori pot fi respectați cu uşurinţă.
Compania Coral Club vă prezintă CONCEPTUL CELOR 4 PAŞI care-și aduce valoroasa contribuție în procesul de restabilire şi menţinere a sănătăţii, reprezentând baza unei vieţi lungi, active și încărcate cu emoţii pozitive.

Un comentariu:

  1. e adevarat trebuie sa tinem cont de acesti pasi pentru ca sunt simpli! astazi chiar am privit un post de televiziune la care se spunea despre importanta apei si anume al cantitatii dar si al calitatii acesteia!

    RăspundețiȘtergere