marți, 15 ianuarie 2013

Pasul 1: Hidratarea organismului
Apa reprezintă sursa primordială a susţinerii şi menţinerii vieţii pe planetă, dar numai apa de înaltă calitate constituie instrumentul principal în restabilirea şi întărirea sănătăţii. În decursul întregii vieţi, apa este necesară pentru creşterea şi dezvoltarea fiecărei celule a organismului nostru.
La naştere, organismul copilului conţine peste 80% apă, în organismul unui adult ponderea apei este de până la 70%. Centrul activităţii noastre intelectuale - creierul - conţine apă în proporţie de 90% şi este foarte sensibil la deshidratare. Odată cu înaintarea în vârstă, conţinutul de apă din organism scade până la 60-65%, adică îmbătrânirea nu este altceva decât procesul pierderii de către organism a umedităţii proprii, atât inter- cât şi intracelular.
Forma fiziologică a consumului de lichide reprezintă 30-40 ml/kg - corp/zi. Rolul apei pentru organismul nostru este foarte imprtant, întrucât toate procesele metabolice se desfăşoară în exclusivitate în mediul lichid. Sângele, limfa, lichidul inter- şi intracelular, saliva, transpiraţia, sucul gastric, bila, urina - toate acestea reprezintă soluţii de diverşi metaboliţi. Schimbul permanent de lichide, precum concentraţia permanentă s substanţelor active. În compoziţia acestora, menţine echilibrul hidro-salin al mediului interior al organismului, asigură transportul compuşilor nutritivi spre toate celulele, creşte rezevele energetice, contribuie la eliminarea rapidă a toxinelor din organism, accelerează refacerea.
Hidratarea fiecărei celule a organismului şi stabilizarea funcţionării tuturor proceselor fiziologice o poate asigura doar aportul zilnic de apă, apropiată ca structură de apă intracelulară. Apa, pe care o consumăm în fiecare zi, are o structură diferită de cea care se regăseşte în organismul uman. Băuturile carbogazoase sau alcoolice consumate în exces, cafeaua, ceaiul, unele sucuri îmbuteliate care conţin conservanţi, coloranţi, sau alţi aditivi de sinteză contribuie mai mult la eliminarea lichidului, decât la asimilarea acestuia, cauzând astfel dereglarea echilibrului hidro-salin şi apariţia unor grave afecţiuni. Primele simptome ale deshidratării sunt senzaţia permanentă de sete, oboseală, creştere pulsului, mărirea temperaturii corpului, dereglarea ritmului cardiac, dureri musculare şi articulare, uscarea pielii, deteriorarea părului şi unghiilor.
Este necesară menţinerea în organism a unei balanţe optime de rezervă de apă, consumând de preferinţă, apă biologic activă. Această caracteristică poate fi obţinută prin utilizarea produselor "Coral-Mine" şi "Hidrocel", care, adăugate în apă înante de consum, contribuie la îmbunătăţirea proprietăţilor fizico-chimice ale acesteia. la îmbogăţirea apei cu un întreg complex de săruri minerale şi vitamine, necesare bunei funcţionării a mai multor organe şi sisteme vitale, la normalizarea echilibrului acido-bazic, exercitând acţiune de îmbunătăţire a stării generale de sănătate a organismului.
Apa este singura băutura pentru un om înţelept. "Henry David Thoreau"


Prezentare: 10 pliculeţe a câte 1,0 g. 
Compoziţie: Coral mărunţit 995 mg, acid L-ascorbic 5 mg.

• fabricat în Japonia, din coralul de apă adâncă- scleractinia, la comanda şi sub controlul Coral Club International;
• conţine un complex de săruri minerale naturale de calciu, magneziu, potasiu, sodiu, fier, fosfor, sulf, siliciu, crom şi alte microelemente;
• exercită acţiune de reglare a echilibrului mineral al organismului, normalizând activitatea sistemelor şi organelor vitale.
Consumul zilnic al compoziţiei minerale «Coral-Mine» contribuie la:
— atingerea unui nivel optim al pH-ului sanguin (nivel slab alcalin);
— contribuie la reducerea riscului afecţiunilor sistemului cardiovascular şi organelor digestive;
— îmbunătăţirea funcţionării rinichilor, ficatului, sistemului digestiv;
— adjuvant în profilaxia osteoporozei, artritelor, creşterea elasticităţii muşchilor şi articulaţiilor, menţinerea unei structuri rezistente a ţesutului osos şi cartilaginos al organismului;
— îmbunătăţirea aspectului tegumentelor.


HydraCel
Prezentare: 60 ml.
Compoziţie: amestec „Hydracel” (carbonat de calciu, siliciu, sulfat de magneziu, ulei de floarea-soarelui, apă purificată).

• concentrat mineral, care îmbunătăţeşte caracteristicile lichidului intercelular, ce înconjoară celulele, - pH-ul, tensiunea superficială  şi conductivitatea specifică;
• creează condiţii pentru o participare mai activă a lichidului în procesele biochimice, care se desfăşoară în organism şi asimilarea eficientă a substanţelor nutritive;
• asigură hidratarea de 100% a celulelor.


Pentru metabolizarea substanţelor nutritive, de către organism, este necesară dizolvarea acestora în mediu lichid. La adăugarea produsului «HydraCel» caracteristicile fizice ale lichidului se îmbunătăţesc în mod considerabil. Particulele minerale aderă la suprafaţa substanţelor nutritive, inclusiv cele liposolubile, mărind-o şi creând un număr imens de sectoare, unde are loc combinarea prin intermediul legăturilor de hidrogen în întregul volum al lichidului. În consecinţă, este asigurată umectarea de 100% a produsului şi asimilarea mai bună a acestuia.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu