miercuri, 16 ianuarie 2013

Pasul 2: Purificarea organismului
Helminţii, toxinele, reziduurile prezente în organismul uman reprezintă o problemă importantă, de multe ori subestimată de fiecare dintre noi. Conform datelor OMS infectările cu paraziţi afectează aproape 75% din populaţie, indiferent de nivelul de viaţă. Această statistică este valabilă atât pentru ţările în curs de dezvoltare, cât şi pentru ţările industrializate, prospere.
Conform aceleiaşi surse, practic 80% din toate afecţiunile existente,  pot fi o consecinţă a încărcării organismului nostru prin consumul de alimente de proastă calitate, a apei clorinate de la robinet, prin intoxicaţia cu gaze de eşapament sau sedentarism. Factorii enumeraţi mai sus reprezintă cauza acumulării în organismul nostru a unei cantităţi mari de substanţe de balast şi toxice, care au un impact negativ asupra sănătăţii noastre. S-a stabilit că intestinul unui adult poate conţine până la 20 kg de reziduuri, iar al unui copil – până la 10 kg.
Rezidurile neeliminate şi toxinele influentează negativ procesele de schimb celular, modifică balanţa reacţiilor de oxido-reducătoare, încetinesc producţia de energie metabolică, necesară pentru o bună activitate fizică şi intelectuală, favorizează înmulţirea rapidă a bacteriilor patogene, scad activitatea sistemului nervos, endocrin, imunitar, asimilarea de vitamine şi microelemente, reprezentând momentul declanşator pentru apariţia unor afecţiuni severe. De aceea, chiar şi în lipsa unor semne evidente, organismul funcţionează cu intermitenţe şi la capacitate redusă, iar în cazul apariţiei unei afecţiuni - nu se poate lupta singur cu ea. În acest caz are nevoie de medicamente, care aduc beneficii incontestabile, dar cae în cazul utilizării necontrolate, pot cauza efecte adverse, unul din ele fiind încărcarea cu reziduuri.
Ţinând cont de aceste informaţii, în vederea îmbunătăţirii sănătăţii, se recomandă să se urmeze de două ori pe an programele de dehelmentizare şi purificare a organismului.
Cel mai bine este să utilizezi în acest scop produse naturale cum sunt produsele companiei Coral Club.



Puneţi următoarea întrebare: când "ai făcut curăţenie" ultima dată în propriul organism?


Program Two Colo-Vada Plus
Prezentare: comprimate, capsule, pulbere.
Compoziţie: Ultimate, Mega Acidophilus, Phyto-Cee, Alfalfa, Cascara Sagrada, Combination Two, Black Walnut Leaves, DigestAble şi praful «Colo-Vada Mix».

• programul este destinat pentru curăţarea complexă a organismului prin eliminarea reziduurilor şi toxinelor din tractul gastrointestinal şi din întregul organism;
• programul este prevăzut pentru 14 zile şi include 3 etape;
• permite creşterea la maxim a eficienţei eliminării reziduurilor, fără a deregla echilibrul de vitamine şi minerale şi cel al  microflorei intestinale, reducând la minim senzaţia de disconfort.


Acest program unic pentru purificarea organismului, conţine recomandări privind regulile administrării unor anumite tipuri de produse, destinate pentru optimizarea procesului de curăţare pe durata a câtorva etape. Produsele, constituite din amestecuri vegetale atent selecţionate, elimină în mod eficient reziduurile, helminţii şi toxinele, îmbunătăţesc funcţionarea tractului gastrointestinal, optimizează schimbul de substanţe la nivel celular, compensează lipsa de elemente esenţiale, menţin echilibrul de vitamine şi minerale, refac microflora benefică a intestinului şi digestia, exercită acţiune generală de fortifiere.



Lax-max
Prezentare: 120 capsule.
Compoziţie: coajă de seminţe de pătlagină, magneziu (oxid), lucernă, inulină, coral mărunţit, alge diatomice, cruşinul lui Pursh, frunze de senna, revent, scoarţă de arborele furnicilor, coajă de nuci negre,
muguri florali de cuișoaire, arbore de ceară, salată creaţă de apă, pătrunjel, rozmarin , schinduf, echinaceea.

• supliment natural laxativ cu acţiune delicată;
• conţine componente vegetale, magneziu şi coral mărunţit;
• contribuie la refacerea microflorei intestinului, normalizează peristaltismul, stimulează eliminarea  reziduurilor şi toxinelor, asigură în mod regulat un scaun normal.


Fructo-oligozaharida inulina şi coaja de pătlagină, influenţează absorbţia lichidului în intestinul gros, contribuind la rărirea maselor fecale;  îmbunătăţesc totodată motilitatea intestinală, stimulând eliminarea reziduurilor şi toxinelor. Cruşinul lui Pursh, reventul turcesc, senna, cuişoarele, rozmarinul, nucul negru – reduc procesele de fermentaţie şi putrefacţie, exercitând si acţiune antiinflamatoare.
Oxidul de magneziu  accelerează schimbul de substanţe, stimulează secreţia bilei, măreşte volumul de apă din intestin, îmbunătăţind peristaltismul acest.


Coral Black Walnut
Frunze de Nuc Negru & Coral
Prezentare: 100 comprimate.
Compoziţie: extract din coajă (pericarp) de nuc negru, frunze de nuc negru, coral mărunţit, extract de peliniţă.

• produs natural cu acţiune antihelmintică şi antibacteriană;
• juglonul, substanţa principală activă din nucul negru, normalizează activitatea intestinului, acţionând ca un laxativ uşor în cazul constipaţiilor şi ca remediu eficient împotriva diareii;
• exercită acţiune tonică şi fortifiantă generală.

Juglonul este o substanţă preţioasă a nucului negru. Normalizează activitatea intestinului, acţionând ca un laxativ uşor în cazul constipaţiilor. Este eficient împotriva bacteriilor, fungilor şi helminţilor.
Flavonoidele asigură proprietăţi antioxidante şi spasmolitice, relaxând totodată musculatura netedă.

Peliniţa este  o plantă cu efect colagog, utilizată cu succes pentru creşterea apetitului şi reglarea activităţii tractului gastrointestinal. În combinaţie cu nucul negru, peliniţa exercită acţiune antihelmintică, împiedicând înmulţirea nematodelor şi oxiurilor.

ParaFight
Prezentare: 180 capsule.
Compoziţie: frunze de nuc negru, extract din coajă de ulm, extract din pericarp de nuc negru, extract din flori de vetrice, extract din fructe de arbore de cuișoare, extract din rădăcină de genţiană, extract din flori de muşeţel medicinal, seminţe de chimen negru, rădăcină de nalbă medicinală, extract din frunze de mentă, extract din frunze de cimbru, extract din frunze de salvie, extract din frunze de măghiran.

• exercită acţiune antihelmintică cu spectru larg de acţiune;
• la baza acestuia se regăsesc componente vegetale atent selecţionate (frunze şi pericarp de nuc negru, flori de vetrice, seminţe de chimen negru etc.), cu acţiune activă asupra diverşilor paraziţi;
• optimizează procesul de dehelmentizare, fără a deregla activitatea normală a tractului gastrointestinal.


Extractul din pericarp de nuc negru constituie sursa unei substanţe biologice valoroase - juglonul - care împiedică înmulţirea nematodelor şi oxiurilor, exercitând o pronunţată acţiune antimicrobiană. Vetrice este o  plantă utilizată cu succes de medicina naturistă în helmintozele cu potenţial periculos (lambliază, ascaridoză şi enterobioză), provocate de paraziţii care trăiesc în intestin, rinichi, plămâni, inimă şi alte organe. Datorită complexului de substanţe tanante şi amare, rădăcina de genţiană are efect colagog, reduce iritabilitatea mucoaselor şi favorizează refacerea acestora. Chimenul negru este folosit ca remediu antihelmintic din cele mai vechi timpuri. S-a demonstrat că utilizarea acestuia creşte de câteva ori în sânge numărul de T-limfocite, T-killeri şi alte celule, care luptă împotriva diverselor afecţiuni, întărind imunitatea organismului. În combinaţie cu alte componente, optimizează schimbul de substanţe şi procesul de digestie, normalizează activitatea de secretie şi motorie a tractului gastrointestinal.

Un comentariu:

  1. Buna ziua, vreau sa impartasesc si eu rezultatul meu , 2 ani in urma am avut probleme cu pielea, alergii, dureri in articulații, dureri de spate, iritabilitate, respingerea absoluta a unor produse, candidoz, probleme pe linia sanatatii femeii. Acuma, insa, dupa curațarea Colo Vada si introducerea apei cu pliculete Coral – Mine pe care o beau zilnic, viata mea tocmai sa schimbat, toate aceste probleme au disparut, acuma ma trezesc într-o dispoziție buna , vesela si simt energia pe tot parcursul zilei. Folosim multe produse ale firmei impreuna cu familia si rudele, avem rezultate foarte multe!!!

    RăspundețiȘtergere